Pogoji poslovanja

PODATKI O PODJETJU

 

FORESTONE DESIGN (www.forestone-design.com) je Maja Kovač,
poslovno svetovanje, s.p..

Naslov podjetja:
Cesta Ceneta Štuparja 159, 1231 Črnuče

Davčna številka: 99151502

Matična številka: 8704686000

TRR: SI56 6100 0002 4567 246

Nismo davčni
zavezanec, zato se DDV po 94. členu ZDDV-1 ne obračunava.

Telefon: 051 652 175

E-mail: forestone.info@gmail.com

Naslov za reklamacije
in vračila: Maja Kovač, Spodnje Škofije 34b, 6281 Škofije

AVTORSKE PRAVICE

Vsebine na spletni strani www.forestone-design.com  so del zaščitene intelektualne lastnine. Fotografije in ostale objavljene vsebine na spletni strani so predmet avtorske zaščite, katere brez našega izrecnega pisnega soglasja ni dovoljeno kopirati, spreminjati ali na kakršenkoli drugačen način reproducirati.

POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji spletne trgovine www.forestone-design.com  poslujejo skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov, Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter Zakonom o elektronskem poslovanju.

S spletno trgovino upravlja lastnica Maja Kovač, s.p., Cesta Ceneta Štuparja 159, 1231 Črnuče, matična številka: 8704686000, davčna številka: 99151502, TRR: IBAN SI56 6100 0002 4567 246, DH d.d..

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med spletno trgovino in kupcem. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa oziroma oddaje spletnega naročila.

POSTOPEK NAKUPA

Vsi izdelki v spletni trgovini www.forestone-design.com so poleg imena in opisa izdelka opremljeni še z več nazornimi fotografijami in cenami.

Želene izdelke se med nakupovanjem odlaga v spletno nakupovalno košarico, kjer se lahko sproti tudi spreminja količino oziroma odstrani posamezne izdelke. V spletni trgovini www.forestone-design.com  je kupcu pred oddajo končnega naročila na voljo celovit pregled naročila (kot tudi odstranitev poljubnih izdelkov).

Kupec ob svojem končnem naročilu povzetek svojega naročila dobi na svoj elektronski naslov. Morebiten preklic naročila je s klicem na številko 051 652 175 ali elektronskim sporočilom
na 
forestone.info@gmail.com možn v roku 1 ure od oddaje naročila. V nasprotnem primeru gre naročilo v obdelavo in se ga ne da več preklicati.

NAROČILO

Kupoprodajna pogodba med spletno trgovino www.forestone-design.com  in kupcem je v spletni trgovini sklenjena v trenutku, ko spletna trgovina kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o prejemu njegovega naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za spletno trgovino kot za kupca. Kot kupec velja oseba s podatki, ki so navedeni ob oddaji naročila. Kasnejše spreminjanje podatkov o kupcu ni mogoče. Če pride do morebitnega popravka naročila nam stranka to lahko sporoči na email naslov forestone.info@gmail.com .

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika, kupec po potrditvi nakupa in ob odpremi naročila prejme tudi račun na vpisan elektronski naslov.

Naročila poleg nakupa v spletni trgovini sprejemamo tudi po telefonu in elektronski pošti in sicer na telefonsko številko 051 652 175 in na e-mail naslov forestone.info@gmail.com.

CENE

 

Ker nismo davčni zavezanec, se DDV po 94. členu ZDDV-1 ne obračunava. Vse cene v spletni trgovini so navedene v EUR (evrih). Spletna cena velja za vse registrirane stranke in goste spletne trgovine www.forestone-design.com.

NAČIN PLAČILA

 

Kupec lahko izbira med plačilom s kreditno kartico ali direktnim nakazilom na račun ponudnika (po ponudbi/predračunu) z UPN obrazcem.

IZDAJA RAČUNOV

FORESTONE DESIGN o naročenih artiklih kupcu izda račun v pdf-formatu in ga pošlje na kupčev e-mail naslov. Na računu je jasno navedena cena  nakupa in vsi stroški povezani z nakupom. Kupec je dolžen preveriti pravilnosti podatkov pred oddajo naročila, saj kasnejši ugovori niso mogoči.

DOSTAVA

Dostava blaga iz spletne trgovine www.forestone-design.com  se izvaja preko Pošte Slovenija, po uradnem
ceniku Pošte Slovenija.

Ob oddaji naročila na delovni dan do 24.00 ure je blago, ki je na zalogi, odpremljeno v treh delovnih dneh ter dostavljeno naslednji delovni dan. V soboto, nedeljo ter med prazniki se dostava ne izvaja. O možnostih hitrejše dostave v času med ponedeljkom in petkom pa nas lahko kontaktirate na forestone.info@gmail.com.

Po predhodnem naročilu pa je izdelke možno prevzeti tudi na obali, natančneje na Spodnjih Škofijah.  

VRAČILA BLAGA

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) lahko kupec v 14 dneh od dneva prejema oziroma prevzema naročenega blaga odstopi od pogodbe.

Za odstop od pogodbe zadostuje pisna izjava kupca na e-mail forestone.info@gmail.com. Trgovec bo prav tako štel, da je kupec odstopil od pogodbe, če brez izjave ali obrazca trgovcu najkasneje v 14 dneh po dostavi blaga dostavljeno blago vrne na naslov Maja Kovač, Spodnje Škofije 34b, 6281 Škofije. Rok za odstop od nakupa se začne šteti en dan po datumu prevzema.

Odstop od pogodbe je pravočasen, če je izjava odposlana ali če je kupljeno blago odposlano trgovcu najkasneje v roku 14 dni od prevzema blaga. Kupec mora trgovcu vrniti prejeto
blago, in sicer nepoškodovano, v nespremenjeni količini. O prejemu vrnjenega blaga bo trgovec kupca obvestil po elektronski pošti.

Morebitne stroške vračila krije kupec.

Kupec nima pravice do odstopa od nakupa za blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika in prilagojeno njegovim osebnim potrebam in željam.  

Če kupec v roku odstopi od pogodbe, mu trgovec najkasneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne vsa prejeta plačila (razen poštnine), pod pogojem da v tem roku prejme vrnjeno blago ali dokazilo kupca, da je blago odposlal; sicer lahko trgovec vračilo začasno zadrži.

Če kupec prejme poškodovano blago ali blago s stvarno napako naj nas kontaktira. Po prejemu blaga s strani trgovca prejme kupec obvestilo o vrnjenem blagu in postopku reševanja reklamacije. V kolikor je reklamacija potrjena in odobrena s strani trgovca, ima kupec po lastni izbiri možnost menjave blaga, vračila kupnine ali odprave napake.

Zaradi zagotavljanja varnosti in pravočasnosti vračila denarja ter zagotavljanja evidence o plačilih, se vračilo plačila kupcu izvede izključno z nakazilom na njegov transakcijski račun. Vračilo plačila v gotovini ni mogoče!

PRITOŽBE IN REŠEVANJE SPOROV

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožba se lahko odda prek e-poštnega naslova forestone.info@gmail.com, po telefonu na številko 051 652 175 ali po pošti na naslov FORESTONE DESIGN, Maja Kovač, Spodnje Škofije 34b, 6281 Škofije. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Ponudnik bo v roku 5 delovnih dni potrdil prejem pritožbe, uporabnika obvestil o tem, kako dolgo pričakuje, da bo potekal pritožbeni postopek in uporabnika ažurno obveščal o poteku postopka.

VARNOST NAKUPA

 

Nakupovanje preko www.forestone-design.com je varno. Spletna stran deluje na https protokolu. Spletna stran deluje na platformi WordPress pod njihovimi pogoji. Ob nakupu, vas spletna stran pri plačilu, preusmeri na varno plačilno mesto v sistem Stripe za plačilo z bančnimi karticami.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Osebni podatki uporabnika so varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Ponudnik FORESTONE DESIGN se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila in hranil za ostalo potrebno komunikacijo (kot je pošiljanje e-novic spletne trgovine www.forestone-design.com).

Upravitelj spletne trgovine podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Izjemno razkritje osebnih podatkov je možno le, če je taka obveznost določena v zakonu ali da je tovrstno ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov spletne trgovine www.forestone-design.com.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.